Direkt Derbyt Vittsjö - Kristianstad

Uppdaterad kl 19.53

Matchen är slut. Vittsjö vann med 2-1 vilket innebär att de går från fjärde till tredje plats i resultatlistan.

i 84 minuten gjorde Vittsjö mål på straff. Det står 2-1 och det är 5 minuter och förlängning kvar. 1 Kristianstadspelare utvisad.

19.18 Just nu 1-1

VITTSJÖ. Derby Vittsjö - Kristianstad. Folk strömmar in så det är en välfylld Vittsjö Arena som ser fram emot en spännande match. Lagen värmer just nu upp.  Vinden har lagt sig och kommer inte att skapa problem. Vi återkommer i halvtid.

Vittsjö ligger under med 1-0. Laget började bra, de har bra bredd och verkar aggressivt. Det där lilla saknas dock i avsluten. Samtidigt spelar Kristianstad bra. De har ett bra försvar. Matchen är på inget vis avgjord, ännu återstår en halvlek.

Artikeln kompletteras med bilder senare.