Vittsjödagar 2010

Ulla Kristoffersson som är ansvarig för alla bokningar har redan ett antal knallar och hantverkare som bokat sina platser. Ett tips till våra lokala föreningar, knallar och hantverkare som vill ha en bra plats, är därför att boka i mycket god tid. Vill du boka nu så ring Ulla på 270 71.

För att Vittsjödagarna med Vittsjömarknad skall kunna växa är det naturligtvis viktigt att vi får en stor publik. Får vi inte detta kommer det att bli svårt att i framtiden få aktörer (Partyfabrik, Hassan, knallar o hantverkare), flera av dem reser väldigt långt för att vara med på vår marknad.

Du kan bidra genom att berätta för vänner i "när o fjärran" att de skall boka in ett besök i Vittsjö just dessa dagar. Denna "mun-till-mun"-reklam är mycket viktig och dessutom effektiv. Berätta så ofta du kan, även i mail, om Vittsjödagarna den 18 o 19 juni.

Reklam för Vittsjödagarna finns nu både i Marknadskalendern och i Marknadsalmanackan. Dessa båda handlingar är grund för knallars o hantverkares årsplanering. Som tidigare kommer reklam att sättas upp utmed våra vägar och naturligtvis kommer vi även att förekomma i media.

Vi är medvetna om att det är prinsessbröllop på lördagen den 19. Detta skall vi på något vis försöka att dra nyttan av. Kom gärna med tips.

Nu är det fjärde året som jag håller i trådarna. Visst är det enormt mycket arbete för oss alla i gruppen men samtidigt väldigt roligt. Samtidigt som vi jobbar har vi roligt. Min önskan är dock att gruppen skall ökas med ytterligare några personer. Har du lite tid över och känner för att arbeta ideellt i glada vänners lag, så är du varmt välkommen. Slå gärna en signal på 234 23.

 

Top