Fredagen den 17:e juni - en eftermiddag med drag för hela familjen vid Café Sjöstugan

Under Vittsjödagarna den 17-18 juni kommer det att vara fullt med aktivitet vid Sjöstugan! På fredagen den 17 juni ordnar vattenskidklubben fest för hela familjen mellan kl. 16 och 19 med tacobuffé, barnkaraoke, ansiktsmålning, liveunderhållning med Tuta & kör och godisregn! Kanske är det också någon som vågar prova på att åka en runda vattenskidor.

Efter familjefesten håller mat- och öltältet fortsatt öppet med karaoke och musik.

Lördagen den 18 juni blir det krogrunda i byn. Med krogpasset kan man då få sig en bit mat och dryck på Värdshuset Furuliden, Vittsjö Bar & Pizzeria och i mat- och öltältet vid Sjöstugan. På kvällen blir det också livemusik och dans vid Sjöstuga

alt

Foto: Johan Forsblad


Vittsjö vattenskidklubb arbetar ideellt för att bevara den härliga traditionen med Vittsjös fina sommarcafé. Det innebär hårt arbete och det är sannerligen tur att vi har nära till sjö, båt och skidor så att man kan ta sig ett svalkande åk då och då!

Den 27 juni – 1 juli är det åter dags för vattenskidskolan för ungdomar! Vattenskidskolan blev snabbt fulltecknad och sexton unga entusiaster kommer i år att delta i skolan. Passa på att ta en fika på Sjöstugan och se hur våra duktiga ungdomar lär sig nya färdigheter på vattnet! Ni som ville men inte fick plats i vattenskidskolan och alla andra som vill känna på tjusning med att fara fram på skidor på vattnet är välkomna ner till klubben tisdagar eller torsdag kl. 18.

Vi ses på Sjöstugan!

Vittsjö Vattenskidklubb
Författare: Dina Gutrad


Top