Bjärnum väl representerat vid Nordskånska Konst- rundan

Skriv ut

BJÄRNUM. Hösten är här och nu är det åter dags för den årliga konstrundan i norra Skåne. 35 konstnärer ställer ut sina verk och samlingsutställningen är i år i Hedbergshuset i Vinslöv. Konstrundan har öppet 5-6, 12-13 oktober, kl. 10- 17. I Bjärnum deltar 8 st konstnärer, ca en fjärdedel av alla utställare.

Utställarna i Bjärnum är Ingmar Rimheden samt Solveig Svensson, Gunnel Götesdotter, Lars Lindberg, Brigitte Huhn, Kerstin Enarsson, Lillemor Larsson och Ulla Mosegaard.

Själv ställer jag ut hemma på Rymarksgatan 43, i min nyrenoverade lokal i uthuset på baksidan. Jag har från och till kämpat i många år med denna lokalen och först nu i sommar, då jag blivit pensionär, kunde jag få tid med färdigställandet. Det är en gammal byggnad och mycket har varit i behov att byggas om och renoveras.

Jag målar i akryl och mina motiv är föreställande. Framför allt landskapsmotiv, säger Ingmar.
Jag hoppas att man hittar lokalen. Skall försöka skylta så bra som möjligt. Man skall köra förbi huvudbyggnaden och runt hörnet fram till byggnaden på baksidan och gå in vid rödgula triangeln, avslutar Ingmar.