Lyckad Loppis i Vittsjö

Skriv ut

VITTSJÖ. Under lördagen genomförde Vittsjö GIK sin årliga loppis. Dörrarna vid Wiwood öppnades klockan 12.30. Det var då kö av intresserade som ville passa på att under den första halvtimmen bilda sig en uppfattning om vad som fanns i utbudet.

Även utanför Wiwoods lokaler fanns försäljning

Folk fortsatte att strömma till och då vi släppt in cirka tusen slutade vi att räkna, säger Anders Grandin som är ansvarig för hela loppisen. Det vi får in idag är väldigt viktigt för föreningen. Pengarna kommer att fördelas på klubbens fyra sektioner, friidrott, fotboll herr och dam samt gymnastiksektionen, förklarar Anders.

Jan Rosén höll i auktionen

Borden med allt från glasföremål till radio och Tvapparter, böcker, julprydnader verkade vara intressanta. Vid vissa bord var trängseln stor. Efter ett par timmar fanns en hel del bord som var helt tömda.

...varför inte ett par skridskor inför kommande vinter

Det är roligt att arrangera loppisen inte minst med tanke på att det är i stort sett 100% av föreningens medlemmar som ställer upp, både då vi bygger upp allt men också sen då försäljningen startar, säger Anders.

Damlaget fanns på plats och hjälpte till med försäljningen

Vad skall ni göra med det som kommer att finnas kvar? Vi har lovat Resursgruppen med Ralf Widlund i spetsen att välja ut det som kan vara intressant för våra asylsökande. Då de har tagit vad de vill ha kommer resten att gå till tippen, vi har ju begränsat med lokaler att förvara i och det kommer snart nya prylar. Redan på måndag startar insamlingen för nästa års loppis. Telefonen ringer ofta och då är vi glada för att kunna ta emot nya föremål. Du måste skriva och tacka Kalevi och Patrik Hämelainen för att vi får låna deras fina lokaler här på Wiwood, detta är vi mycket tacksamma för, avslutar Anders.