Vittsjö Julmarknad närmar sig

Skriv ut

VITTSJÖ. Nu har de sista detaljerna lagts inför den kommande Julmarknaden i Vittsjö. Som vanligt kommer denna att genomföras den första advent. Platsen är densamma som de senaste sju åren, med andra ord i Medborgarhuset.

Under nästa vecka kommer Lions att besöka alla förskolor i Vittsjö, Emmaljunga och Verum för att bjuda dessa till pyssel. Det hela kommer att utmynna i att varje skola får en fin Julgran att dekorera. Nytt för i år är att publiken nu även kommer att kunna rösta på ”trevligaste” gran, säger Bengt Ottosson.

Självklart kommer Bygdespelarna att stå för trevlig julmusik och vi hoppas även att Lucia kommer på besök säger Bo Wirell.

Per-Magnus Krahner och Nils Hansen som är kontaktpersonerna för alla knallar redovisade på tisdagskvällen hur läget ser ut. De senaste veckorna har det ”trillat” in en hel del. Ser lovande ut, säger båda med ett leende.

Återigen en nyhet för i år är att det kanske kommer att finnas en mystisk ”Tomte-skog” för de minsta barnen, berättar Ewa Wendt.

Vittsjö Julmarknad genomförs som sagt den första Advent i Medborgarhuset. Marknaden startar klockan 13 och håller på fram till klockan 18.