Årsmöte Verums SPF

Skriv ut

VERUM. När Verums SPF sammankallade till årsmöte 10 Februari var det 49 medlemmar som kom till församlingshemmet för att deltaga i mötesförhandlingar och glatt samkväm tillsammans.

SPF kören under ledning av Kurt Nilsson

Kurt Nilsson, Kjell-Uno Ögren leder allsången

Efter att ordföranden hälsat välkomna sjöng kören ”Ljus och Värme” och ”Ljuvliga ungdom”. Kjell-Uno Ögren läste dikten ”Medel mot kalla fötter” som därefter sjöngs av kören. Även nya SPF-sången sjöngs av samtliga under ledning av Kurt Nilsson och Kjell-Uno innan mötet började med verksamhetsberättelse av sekreteraren, och ekonomisk berättelse av kassören, tillstyrkt av revisorerna.

Sekreteraren Inger Winkvist, Ordföranden Håkan Håkansson, Kassör Ingvar Persson

Styrelsen med Ordföranden Håkan Håkansson, Kassör Ingvar Persson, Sekreterare Inger Winkvist och övriga fyra ledamöter beviljades ansvarsfrihet och samtliga omvaldes detta år.

Föreningen har 78 medlemmar + 2 stödmedlemmar, 657 personer har besökt föreningens egna arrangemang med bl.a. Gökotta, Kyrkutfärd, Bussutflykt, Grillfest och Höstfest.

Boule som spelas på banorna vid skolan har hållit på i 20 år.

Ordförande varnade för falska telefonsamtal och samtliga som ville kunde skriva upp ett telefonnummer för att skydda sig mot en del av dessa samtal.

Föreningen byter namn till SPF Verum Seniorerna

Blomsterutdelning till förtroendevalda

Kjell-Uno Ögren belönas med diplom och hedersnål

Efter avslutande förhandlingar var det tulpanutdelning till 22 förtroendevalda medlemmar, därefter sjöng alla tulpaner från Amsterdam. Kjell-Uno Ögren belönades med diplom och hedersnål i silver. Därefter var det fika med mackor och fastlagsbullar som fem av medlemsdamerna ordnat. Efter fikat var det dragning av det lotteri som sålts denna dag. Mötet avslutades sedvanligt med nationalsången.

På föreningens programblad: ”Den bästa motionen är den som blir av”.

Bowling med mat den 24/2 anmälan till Håkan senast den 19/2



Damerna som ordnat fikat. Birgitta Ögren, Stina Nilsson, Inger Winkvist, Anna-Greta Ivansson, Monica Winkvist