Festival i Björstorp på lördag

Skriv ut

EMMALJUNGA. Nu på lördag bjuder Balanced View Centret i Björstorp  in allmänheten till festival med bland annat musik, mat och marknad.

Heidi Tornaas, styrelsemedlem vid centret berättar, -vi vill bjuda in alla till en festivaldag på Balanced View Centret i Björstorp den 1a augusti. Det kommer att bli en fantastisk dag innehållande en exklusiv konsert med den världsomspännande Massive Vibe Live- turnén, utsökt mat, en marknad samt rundvisning av det vackra Centret och trädgårdarna.

Heidi berättar vidare att Balanced View Centret är en ideell förening inne på nionde året av att erbjuda ett stärkande nätverk för människor att blomstra och demonstrera sina styrkor, gåvor och talanger. Ett av de kraftfulla resultaten av detta stärkande nätverk är den världsomspännande Massive Vibe Live!-konsert-serien vilken erbjuder empowerment genom musik, dans och visuell media.

Genom åren har vi utvecklat ett nära samarbete med många i Hässleholm/ Markaryd/ Emmaljunga- samhällena och vi hoppas att du vill dela denna speciella dag med oss, avslutar Heidi