Under söndagen den 30:e avslutas cykeltrimmet i Verum med prisutdelning

Skriv ut

VERUM. I år är det 10 år sedan Verums Fritidsgrupp började med det populära cykeltrimmet ”Känn din Bygd”. Detta jubileumsår har det sålts nytt rekord, cirka 390 trimpaket.

Visst finns det personer som köper startpaket för att stödja gruppen, för som de säger ”det stora arbetet ni lägger ner”.

Bengt Troedsson som kom med idén till både cykeltrimmet och bildtävlingen, tillsammans med de båda Skeppshultcyklarna som är 1:a priserna i trimmet detta jubileumsår.

Men vi i gruppen hoppas att så många som möjligt cyklar och lämnar in ifyllt startkort senast torsdagen den 27 augusti och kan vara med i utlottningen av det stora prisbordet och de två Skeppshults cyklarna, en herr och en damcykel, som sponsrats av Snapphanebygdens Sparbank i Bjärnum. Denna bank har varit huvudsponsor under alla 10 åren.

Det är även vår förhoppning att det är många som hittat bilderna, och löst det sökta ordet som ingår i den” Ord och Bildletartävling” som följer med startpaketet. Denna tävling sponsras av Sparbanken Göinge i Farstorp och har varit mycket uppskattad de 5 åren som den funnits med. Denna tävling kom till när det var 5 års jubileum och blev så omtyckt att den funnits med sedan dess och Sparbanken Göinge i Farstorp har varit sponsor alla åren. Sponsrar med presentkort till valfri ICA-handel.

Vid avslutningen och prisutdelningen söndagen den 30 augusti kommer det att bli en ”sponsorduell” med representanter från dessa båda banker. Det blir Johan Birgersson från Snapphanebygdens Sparbank i Bjärnum som duellerar mot Margita Månsson från Sparbanken Göinge i Farstorp. Det blir en tävling med de 5 övningarna som ingår i 5-kampen. En individuell 5-kamp som alla de som köpt trimpaket erhållit startkort till, övriga intresserade kan köpa startkort för 10:-. De som köpt trimpaket har erhållit 3 stycken startkort till tävlingar de kan vinna priser i.

Programmet söndagen den 30/8 börjar klockan 13 med 5- kamp, kaffe och lottförsäljning, sponsorduellen klockan 14 och prisutdelningen klockan 15. Alla intresserade hjärtligt välkomna.