Lyckad julskyltning i Bjärnum

Skriv ut

BJÄRNUM. Bjärnumsborna trotsade blåst och regn vid söndagens julskyltning. Som vanligt, den andra advent arrangerades Julskyltningen i centrum. På plats fanns en hel del ”knallar”. Här fanns bland annat två skolklasser, Lions, Bjärnums brandkår och Trygg i Bjärnum.

Dansen kring granen lockade de yngre och naturligtvis Tomten som fanns där och delade ut julklappar.

Flera av affärerna i centrum passade på att ha öppet denna dag. Vädrets bidrog säkert till att Bjärnums Konditori fick extra många besök.

Bjärnums brandkår fick larm mitt under pågående julskyltning. Dessbättre var utryckningen inte av allvarligare karaktär.

Klass 8c hade tillverkat fågelholkar och bakat lussekatter

Klass 8a fanns på på plats med bland annat bordet fullt av bakverk. Vi hoppas på en förstärkning av kassan inför vår kommande klassresa. Lions fanns på plats med åla-lotteri och Trygg i Bjärnum gjorde reklam för sin viktiga verksamhet.

Vad kan tomten ha i säcken?

Det är nu fjärde året som Marina Backe och Carina Malm håller i trådarna för Julskyltningen.

Tomten här tillsammans med Marina Backe.

-Jag var lite orolig med tanke på vädret men Bjärnumsborna ställer upp. Vi har haft mycket mer folk än jag trodde, en jämn ström hela tiden. Våra företag är helt underbara, de har återigen sponsrat med fina priser till vår tipspromenad, säger en glad Marina Backe.