Träffpunkt Linden

 

VITTSJÖ. Torsdagen den 21 oktober träffades 30 entusiastiska, trogna Linden besökare för att fira MATENS DAG med en hösttallrik tillverkad av Gunnel Jönsson.

Eftermiddagen började med en stunds dragspelsmusik som sedan under serveringen övertogs av ett härligt sorl av glada röster från de besökande men tystnaden infann sig när man började äta av den utsökta maten som alla gillade. 

Dukningen och de goda kakorna som serverades till kaffet stod Gunnel Jönsson, Gunilla Bengtsson, Inger Burman Persson och Birgitta Gertsson för. 

Naturligtvis var det musik och allsång där musiken framfördes av Hans Troedsson, sjöng gjorde Ulla Aronson och Kjell-Uno Ögren. Det blev en mycket uppskattad eftermiddag men så blir det på Linden när så många trevliga glada mänskor träffas för en stunds samvaro i Höstmörkret.

 

Linden är ju en verklig träffpunkt och en stor tillgång för alla pensionärer. Här vävs det, spelas bingo, genomförs musikunderhållning eller att bara träffas och utbyta tankar kan också vara värdefullt. Titta gärna in och deltag i gemenskapen .Kanske har du några idéer om flera aktiviteter.

Top