En sommarkväll i augusti

Vittsjö. Hos Kerstin och Leif Thånell i deras vackra trädgård startade SPF Seniorerna i Vittsjö höstsäsongen. Man kunde knappast tro det var höstsäsongen som ska börja, kvällen var en utav sommarens bästa och varmaste .

Grillfest var det och de 30 talet personer som var med hade spridit ut sig både på trädgårdsmöblerna och på den stora trappan till entren.

Grillmästarna Allan Nyberg och Nils Hansen stod för anrättningen korv och kyckling som avnjöts och under tiden diskuterades bl.a sommarens aktiviteter och höstens program. Ett mycket varierat utbud bl.a om Fader Gunnar--sonen berättar, vinprovning, föredrag om Kina ,vi får höra om hur man uppnår ett väl fungerande allsvenskt lag på en liten ort som Vittsjö, Thomas Mårtensson besöker oss. Sist men inte minst julbordet med alla läckerheter och stämningsfull underhållning.

Vackra sommarkvällar tar också slut så efter många glada skratt och diskussioner i vacker omgivning avslutades kvällen och när så höstens mörker sänker sig ser vi tillbaka på vår sköna sommarkväll.

Top