Sound of Music

Söndag 8 oktober i Malmö. Redan i början på året 2017 så planerade teaterföreningen i Vittsjö ett besök i Malmö för att se Sound of Music. Premiär den 29 september med Elisa Lindström som Maria och Christopher Wollter som kapten von Trapp. Vår dag att se föreställningen var den 8 oktober. Det blev en festlig heldag med start från Bäckabro kl 12.00.

Väl framme i Malmö stod byffe bordet uppdukat på Nöjesteatern och alla vi 50 personer lät oss väl smaka innan föreställningen. Ridån gick upp och så hörde och såg vi då alla de vackra melodierna och historien som alla känner så väl till.

En tidlös klassiker som regisserats och bearbetats av Anders Aldgård med ett fantastiskt bra resultat. Alla i ensemblen spelade och sjöng sina roller med inlevelse och vi i publiken njöt. Elisa med sin vackra röst var precis så som man föreställer sig Maria och Christopher gav respekt som kapten von Trapp. Skönsjungande Abbedissan Eva Lotta Hultman hade också verkliga röstresurser. Bland publiken var det ömsom skratt och i de känsliga partierna lite tårar.

Att föreställningen har stor bredd på sin publik såg man tydligt i foajen, publiken allt från 7-8 år till övre medelålder och alla tyckte att det varen bra föreställning. I vår grupp hade vi tre tonårsflickor, jätteroligt att de följer med oss på teater. Så återvände vi då till våra hem med ljuv musik ringande i våra öron och med intryck som kommer vara kvar länge.

Top