LRF rullade klot i Markaryd

Vittsjö. Kloten var runda och färggranna. Alla försedda med tre hål avsedda för handens fem fingrar! Så var det när drygt 30 medlemmar från LRF i Vittsjö samlades i bowlinghallen i Markaryd för att prova på denna sport.

Några LRF-are ser med spänning på kommande klotfärd.

Det vara tredje året som LRF ordnade denna aktivitet för sina medlemmar. De flesta hade tidigare provat på att undvika diket vid banan. Några var helt nybörjare i denna sport, några visade den rätta kroppshållningen! Efter en timmes spel stängdes resultattavlorna efter mer eller mindre bra träff på käglorna.

Sådan är min stil på banan.

Aftonen fortsatte med gångavstånd till en restaurang för intagande av välbehövlig föda efter ansträngande match. Där blev det även utdelning av utmärkelser till de bästa klotrullarna. Förra årets suveräne segrare Berton Bengtsson fick se sig slagen detta år. Priserna var symboliskt märkta med Gotteboet. Bästa kvinnliga deltagare var Inga Johannesson. Bästa manliga deltagare blev Gösta Olsson följd av Sigvard Gustavsson och Jacob Gustavsson. Iögonfallande medaljer delades ut till de med bästa resultat.

Top