Nu blommar dom i trädgården min...

Skriv ut

VITTSJÖ. Visst är dom värda att vänta på dessa fantastiska änglatrumpeter. Mycket vatten behöver dessa blommor för att växa till sig i både höjd och i storlek. Precis som alla andra växter, djur och människor så behöver dessa också näring av allehanda ting. Många kannor vatten har de blivit men nu är vi framme på de som ja har väntat på, nämligen blommor på samtliga.

Vackra och ståtliga står dom nu där med blommor som liknar stora klockor. Tre olika färger har jag på min altan, vet att det finns fler sorter i alla fall en vit änglatrumpet som är dubbel i själva blomman. Jag fick en ”tilling” för några år sedan men den överlevde inte vinterförvaringen, tyvärr.

Men jag är på jakt efter en ny likadan eller varför inte fler andra färgnyanser, finns säkert nånstans därute. Jag har kanske bättre tur denna gång. Vem vet? O, det bästa av allt är ju den underbara doft som blommorna avger tidig morgon och på kvällen i skymningen, helt otroliga blomdofter som sprider sig över hela uteplatsen. Visst är dom värda att vänta på.