Rödakorskretsen i Vittsjö

VITTSJÖ. Bilden visar upp en del av Vittsjö Rödakorskrets verksamhet genom ett stort skyltfönster, ett fönster utåt världen som är fyllt med kläder som är anpassade efter årets olika årstider. Tillsammans med andra grejor inne i butiken som eventuellt kan tilltala någon ny köpare. Lokalen passar ypperligt till detta koncept, förr fanns det här en herrekiperingsaffär.

Och precis som hemma så känner man ibland att nä nu måste det bara hända nåt nytt, sagt och gjort.

På bilden här så har Röda kors tjejerna lyft fram hela sortimentet av jeans, ljusa, mörka, trekvart, smala och de finns både till dam och herre. Fram i ljuset och de finns i samtliga storlekar, kom in och prova det finns kanske nåt som passar dej. O det bästa av allt, kläderna är till salu för en billig slant. Nu när höstkläderna börjat och kommit in till butiken, tröjor, koftor och fodrade jackor, så passa på att fynda.

Efter avslutat ommöblering så smakar de bra med lite fika. Vid kaffet så pratar de om att insamlingen till världens barn blev lyckad. Även den årliga utfärden med de äldre fördes på tal, en återkommande trevlig aktivitet som Vittsjökretsen håller i. En spännande höst och vinter väntas.

 

Top