Väldigt många ”Röd - Blå” julklappar köptes vid ICA i Vittsjö under tisdagskvällen

VITTSJÖ. Det var oväntat många som under tisdagskvällen lockades av VGIK erbjudande att bland annat köpa årskort till kommande matcher på Vittsjö Idrottspark 2019.

På plats som säljare vid ICA i Vittsjö fanns landslagsspelarna Sandra Adolfsson och Shannon Lynn. Framför sig hade de ett bord dukat med bland annat två valörer av årskort för 2019 års hemmamatcher på Idrottsparken. Dessutom fanns en mängd souvenirer, halsdukar och mössor med mera, som även de hade strykande åtgång.

Sandra och Shannon startade försäljningen klockan 17 och efter en timme säger Sandra, ”det har gått jätte- jättebra”. Madeleine Johannesson får åka och hämta fler både halsdukar och mössor, de är nästan slut, fortsätter Sandra. Säkert en del som passar på att förutom årskort även köpa en trevlig julklapp, med lokal anknytning. Det ser ut som vi vid kommande matcher kommer att få se ännu fler röd-blå halsdukar bland supportrarna, tillägger Shannon, med ett stort leende.

Shannon, Madde och Sandra gör "tummen upp" för dagens försäljning

Jag får en pratstund med ”Madde” (Madeleine Johannesson), som berättar att de på grund av det stora intresset kommer att återkomma till ICA i Vittsjö för mer försäljning. Dessutom kommer vi att göra samma sak vid City-gross i Hässleholm, datum för detta är oklart just nu, berättar Madde. Vad gäller de återstående ”Stjärn-årskorten” är det nu först till kvarn som gäller, många kort är redan bokade, avslutar en lite stressad Madde.

Årskort ger framförallt fördelen att du slipper stå i kö, dessutom kan du beroende av nivå, ha din egen sittplats, enkelt få korv o kaffe, vid varje match hela det kommande året.

Mer information om årskorten finns på klubben hemsida (Klicka)

Årskort går hela tiden att köpa vid spelbutiken ICA i Vittsjö. Vid köp av Stjärn-årskort, där du väljer sittplats, måste detta ske antingen direkt vid klubbens försäljningstillfällen eller via Madeleine Johannesson på mobil 070-3037814. (flera platser redan bokade).

Top