Alla hjärtans dags firande på Linden

VITTSJÖ. Ute var det grått och trist, lite duggregn kom det också men det var inget alla vi märkte av som samlats på Träffpunkten Linden denna dag. En viss ommöblering hade krävts för att alla de förhandsanmälda skulle få plats. Av olika anledningar kunde inte alla komma men i slutändan blev det 35 personer som såg fram emot ett par trevliga timmar med underhållning av Mikael Brorsson samt ta del av den gemytliga stämningen kring de dukade borden.

Mikael Brorsson från Karlshamn trakterade sitt dragspel med bravur. Kända melodier så som Kostervalsen, Min älskling du är som en ros, Under Paris broar, Pigalle, Det var på Capri …, Tango kavaljern samt italienska och spanska toner fick han fram på sina dragspel där fingrarna flög fram över tangenterna, särskilt när han spelade en snabb polka. En och annan allsång blev det med och inte att förglömma de trevliga anekdoterna Mikael berättade med en stor glimt i ögat. Han turnerar runt i Sverige på bland annat Träffpunkter, särskilda boenden, kyrkor. Han berättade att han hittills spelat i 700 kyrkor runtom i Sverige. Vi fick även veta att han har en dotter som är riktigt duktig på att spela fiol och Mikael lovade att om vi vill att han ska komma fler gånger så skulle han locka med dottern så fick vi avgöra själva. Svaret idag blev att det ser vi framemot att få välkomna både honom och dottern till Linden.

I pausen serverades det varma smörgåsar, öl eller vatten och därefter kaffe med hembakat, Kärleks mums dekorerad med geléhjärta. Det var Rose Marie Wehlin som stod för bakandet och det med den äran.

Efter pausen fortsatte Mikael med sin underhållning och avtackades med tulpaner och choklad, dagen till ära.

Du som läser detta och tänker synd jag missade detta, det låter ju som om dem har det riktigt trevligt där på Träffpunkten Linden. Så kom gärna och besök oss tisdagar och torsdagar finns där alltid folk och vi öppnar kl 13.00. Ibland är vi många ibland få men de gånger det är något extra brukar det samla fler än annars, så som idag på Alla hjärtans dag.

Nästa extra tillfälle blir redan nu den 7 mars då det ska serveras semlor till kaffet. För att ingen ska bli utan så behöver du anmäla ditt intresse senast den 28 februari, anmälningslista finns på Linden.

Dyrt , Nä, 20 kronor kostar fikat vid alla tillfällena. Ta gärna en titt på Träffpunkten Lindens hemsida, där hittar du vad som komma skall.

 

Top