Snart så oktobermöte Vittsjö PRO

VITTSJÖ. Snart så är det oktobermöte hos PRO Vittsjö men veckan innan har man ett styrelsemöte med lite genomgång om vad skall hända, hänt och som skall hända de närmsta dagarna/veckorna framöver. 

Ett möte där punkterna på pappret gås igenom. Visst e det lite återkommande, men kan ju vara nåt nytt från PRO Skåne förstås, om manifestationen, om höstrusket som kommit för att stanna och om trafiksäkerhet.

Allt ljus på denna blomma, väl värd att se på precis som vi människor. Vi måste synas nu i höstmörkret så ta på er nya reflexer om livet är er kärt. Mer nytt från KPR som kan tilltala oss pensionärer, kontaktcenter men också om byggnation och eventuella svar på frågorna från föregående möte.

Startat är olika cirklar som går av stapeln på ”Träffpunkt Linden” men det har även varit utflykt med buss, modevisning ligger i startfältet och mycket annat som kan passa pensionärerna i Vittsjö. En spännande tid med stor variation väntar oss de e bara att välja förhoppningsvis är det något som tilltalar en. PRO i Vittsjö har sitt oktober möte fredagen den 18 oktober kl 14:00

Välkomna till en stunds gemenskap med andra PRO medlemmar, god eftermiddagsfika, framträdande av PRO egen sånggrupp och en trevlig pratstund runt borden.

 

Top