Energiknippet Clara Markstedt har skrivit på förlängning med Vittsjö

VITTSJÖ. Clara Markstedt förlänger med ytterligare ett år sitt kontrakt med Vittsjö damallsvenska fotbollslag.

Energiknippet och för motståndarna mycket svårstoppade forwarden Clara Markstedt väljer glädjande att stanna kvar i Vittsjö även under 2020.

Clara är som spelare snabb och intensiv med enormt stor arbetskapacitet och har många gånger visat sig vara riktigt ordentligt obekväm för motståndarna. Trots sin tuffa spelstil genomförde Clara hela säsongen utan en enda varning. På planen är Clara väldigt fokuserad och verkar aldrig ge upp, alltid ha extra med kraft. Under den genomförda säsongen gjorde Clara 9 mål och svarade dessutom för 3 assister. Clara kan spela både forward och som yttermittfältare.

Just nu har Vittsjölaget tecknat kontrakt med 12 spelare inför kommande fotbollsåret. En av dessa, Ebba Wieder är nyförvärv från Rosengård. De andra 11 fanns med i laget som tog en mycket hedrande tredjeplats i år.
Snacka om kontinuitet, det är bara att gratulera ledningen och inte minst Erika Nilsson, sportchef för att redan ha stommen till laget 2020 på plats.

Nu hoppas vi att Thomas Mårtensson och Stefan Ekstrand kommer att vara kvar som tränare även det kommande året. Blir det så, finns mycket goda förutsättningar för laget att kriga om tätplatserna även under kommande års damallsvenska seriespel.

 

Top