Julfest PRO Vittsjö

Skriv ut

VITTSJÖ. Nu är det december månad och många är de föreningar som dukar fram sitt julbord, julmys och julmingel för sina medlemmar eller anställda. O Vittsjö PRO s förening är inget undantag.

Visst tror jag att många håller med mig när jag skriver att ett år går så fort. Många roliga och spännande saker har säkert inträffat för oss alla men även lite tråkiga. Men så är livet bara, inget man kan styra över även om vi tror att vi kan, nix nähä. Vi får ta de roliga med de mindre roliga, så e de bara.

Men nu stundar det trevliga saker som infaller i december månad, vi börjar lte smått med att träna luciasånger, verser med barn och barnbarn. Plocka fram advent ljusstakarna, tända ett ljus i taget för varje vecka som går, städa och baka lussebullar och handla julklappar. Men oxå handla/laga julemat.

Nu på fredag den trettonde december så dukar Vittsjö PRO upp sitt julbord för de pensionärerna som önskar delta, med ett stort/fint julbord som smakar säkert lika gott som det gjorde i fjol.

Underhållning med luciatåg,stjärngosse och med Mats Lunnergård vid pianot passar ju utmärkt vid denna tid. Men det blir också lottförsäljning med fina priser.som vanligt.

Så glöm inte att anmäla er till julfesten som går av stapeln fredagen den trettonde december i församlingshemmet med start kl 1400.