Nobeldagen firades med Hattparad på Linden

Skriv ut

VITTSJÖ. För att piffa till det lite denna något kyliga tisdag -Nobeldagen - hade vi på Linden bjudit in till en Hattparad och den som ville och kunde fick gärna komma och ha någon form av huvudbonad på sig. Några hade hatt på sig med eller utan glitter, några keps och några helt utan.

Dukning i de svenska färgerna.

Les och Britta – uppklädda i hatt.

Solen tittade fram och det fick mig att tänka på följande lilla sångstrof ”Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne oh vad det lyser ”. Det stämde in så bra för just så blev det.

Vi som tjänstgjorde idag (Gunilla, Solveig och undertecknad) hade förberett med att göra ett antal mackor med ägg och sill och dagen till ära hade Solveig bakat rulltårtor som delades upp i bitar och garnerades med vispad grädde och en bit med Noblessechoklad. Vad annars denna Nobeldag?

Goda mackor.

Nobelbakelsen.

Vi som var där fick ett par trevliga timmar tillsammans och det var synd att inte fler hade anammat vad det var som hände på Linden idag.

Glatt och muntert var det kring borden.

År 2019 avslutas på Linden med Jultallrik som kommer att serveras den 17 december. Då vi inte kan vara hur många som helst i lokalen har vi fått begränsa antalet gäster till 40. Listan som funnits blev snabbt fulltecknad.

Linden kommer att ha stängt över jul och nyårshelgen. Varmt välkomna till ett nytt år på Linden, verksamheten drar igång den 7 januari.