Lions hjälper Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Vårt damlag i allsvenskan har ju blivit en angelägenhet för Vittsjö och tom hela kommunen och verkligen satt Vittsjö och Hässleholm på kartan. Allt fler hittar ju till vår fina idrottspark och matcherna där, och ju fler åskådare som kommer desto bättre blir klubbens ekonomi.

Klubben överlämnar 10.000 kr som bidrag till träningslägret på Cypern.

I takt med framgångarna har media allt mer fått upp ögonen för vilken fin verksamhet som bedrivs med begränsade resurser. Detta mycket tack vare uppoffrande arbete av frivilliga ledare för flick o pojkfotboll och som volontärer vid de allsvenska matcherna.

Vid vårt senaste klubbmöte hade vi besök av Tomas Mårtensson, tränare för damlaget, som berättade om svårigheterna att med små medel driva ett allsvenskt fotbollslag. Den fina familjära laganda som finns i Vgik tillsammans med det fina resultatet förra säsongen har gjort att fler söker sig till Vittsjölaget.

En viktig del i att skapa lagkänlslan en för alla alla för en och att sammansvetsa gruppen är det vårliga träningslägret i sydeuropa säger Tomas Mårtensson. Detta vidimeras också av tre av spelarna som var med under kvällen, Michelle De Jongh,Tove Almqvist och Emma Pennsäter.

 

Top