Williams spelklar för Vittsjö

VITTSJÖ. Pappersexercisen gick fort denna gången. Säkert beroende på att Heather Williams inte var knuten till någon tidigare klubb.

Det snabba svaret var naturligtvis välkommet och innebär att Vittsjö nu har tre forwards att tillgå inför derbyt på lördag. 
Fortfarande finns Alexandra Benediktsson på skadebänken. Kanske, kan skrivas om Mie Leth Jans, hon fanns med under fredagens träningspass. Om hon kommer till spel under lördagen är dock inte säkert.

Sportchef Magnus Solberg jobbar på att i närtid förstärka laget ytterligare. Det gäller då ytterligare en forward och en mer allround spelare. Några namn vill Magnus dock inte yppa i nuläget.

Det är ett tufft derby som väntar på lördageftermiddag. Båda lagen har inlett serien med svåra motståndare. Vittsjö inledde mot regerande mästarna Rosengård (1-0) för att därefter möta Linköping (1-2), två lag som tippas i toppen av årets serie.

I fjol besegrade Vittsjö Kristianstad först på bortaplan och sedan även på hemmaplan. Säkert är det taggade gäster som kommer till Idrottsparken för matchstart klockan 15 imorgon. Med andra ord det kommer att bli en tuff match mellan två lag som längtar efter poäng.

 

 

Top