Träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Oh, tänker du, nu kommer hon att skriva när Linden öppnar igen. Men säg den glädje som varar. Tyvärr , kära vänner , så är det inte så utan Linden kommer att vara fortsatt stängt på obestämd tid framåt och det innebär att modevisningen från Seniorshopen 17 september och info från kommunen Balansera mera 8 oktober är inställda.

Vi som är kontaktpersoner på resp. Träffpunkt fick den 27 augusti mail från vår samordnare Gunilla Andersson på Hässleholms kommun om att rekommendationerna att hålla stängt på Träffpunkterna fortsatt gäller Vad blir då kontentan av detta ? Jo, för vår del i Vittsjö innebär det att Linden tills vidare kommer att hålla stängt för alla och envar som på något sätt har Linden som sin träffpunkt. Detta görs efter de rekommendationer som både Folkhälsomyndigheten och Hässleholms kommun ger.

Visst är det tråkigt att vi inte kan få träffas på Linden men för er som har möjlighet att träffas utomhus, passa på att göra så, hösten kan bjuda på många fina dagar i sprakande färger. Att kunna träffas rent fysiskt är ju det bästa men när detta inte fungerar så kan ett telefonsamtal också pigga upp. Vad som då är viktigt att tänka på – detta är inte en ensidig kommunikation – för även du har en telefon så varför inte utnyttja den. För om du kan svara när någon ringer så kan du även ringa upp själv. Tänk inte – jag bara stör – för det tror jag då rakt inte att du gör. Pröva så för du se, det kn bli en lyckans dag för er båda.

Allt gott önskar jag er kära läsare och jag hoppas innerligt att mitt nästa inlägg om Linden kommer att gå i dur.

Top