Möte med styrelsen i PRO Vittsjö

VITTSJÖ. Några månader har gått och sommaren är på upphällningen, hösten har anlänt med en färgpalett som skapar härliga nyanser i vår natur. När solen skiner från en himmel som är så blå och det är riktigt skönt utomhus. Då hoppas jag verkligen att pensionärerna passar på att vara ute i trädgården eller gå en promenad tillsammans med en vän.

Som rubriken ovan berättar så har vi i styrelsen i PRO haft ett möte där vi lyft fram våra funderingar som den här pandemin har skapat som berör så många. Innehållet är skiftande..

Mötet öppnades och punkterna gicks igenom, och även om vi har haft stängt så visst har föreningen fått information från några aktörer. Sommarbrev från PRO riks varje månad, Skåne Nytt likaså, ABF och Fonus. Samtal från regionen/Vinslöv representant Ingrid Persson som undrade hur vi hade det i vår förening, trevligt.....

Mycket av den infon är redan inaktuellt så de lämnar jag därhän. Det som viktigaste för oss i Vittsjö är: beslut på att fortsätta att ha föreningen stängd för månadsmöten. Vi återkommer längre fram med besked när läget ändrats, styrelsen anser att det är bäst att följa rekommendationen. Vi håller fortfarande avstånd till varandra, så läs och data cirklar ligger på is.Men vi återkommer när vi vet.

Kurt Aronsson vår kassör meddelar att dom som har PROlotter med vinst och vill byta till nya lotter. Kom till honom han har flera lotter, han fortsätter med att berätta, byter man lotten hos honom så kommer det tillgodo för föreningen och det behövs verkligen nu i dessa dagar.

Nytt också: att det bestämt av Hässleholms kommun, fixartjänsten till pensionärer över 75 år är åter aktuell, bra jobbat av KPR. Så behöver ni ha hjälp så ring och boka tid.
Avslutningsvis så önskar vi från styrelsen er alla en riktig skön höst.

 

Top