Vittsjö möter svårt Djurgården

VITTSJÖ. Ett starkt hemmalag är naturligtvis på jakt efter ytterligare segrar, som kan bli den sjätte i rad. I morgon besöker Djurgården Idrottsparken.

I somras då lagen möttes var Vittsjö ett skadedrabbat lag som förlorade matchen uppe i Stockholm med 1-2, nu tänker hemmalaget naturligtvis ta revansch. I fjol vann Vittsjö båda mötena lagen emellan.

 

-glädje för Vittsjölaget på Idrottsparken i fjol!

I skrivande stund ser det bra ut i hemmalaget. Spelarna har under två veckor haft möjlighet att både samla energi och ytterligare slipa på speluppbyggnad, teknik och taktik. 

Stefan Ekstrand och Thomas Mårtensson har 19 spelare att välja mellan då laget mot Djurgården under lördagen skall tas ut.

Djurgården är absolut inte ofarliga som fotbollslag. Den 17 augusti spelade laget oavgjort hemma mot serieledande Rosengård. Därefter var det Kristianstad som fick känna på storstadslaget och fick stryk med 1-0 den 23 augusti.
Djurgården ligger just nu ligger på en åttonde plats. Säkert är laget efter de två senaste hemmaförlusterna mycket revanchsugna. Vittsjö ligger på en femte plats och har i stunden fem raka segrar. Mycket talar för en jämn och spännande hemmamatch i morgon.

Serien i år är väldigt jämn och ofta är det individuella prestationer som avgör en match. Tyvärr kommer den stora trogna supporterskaran från Idrottsparkens läktare att saknas även under morgondagens match.

Glädjande noterades Thomas Mårtensson vid träningen under både fredagen och lördagen. Han är således tillbaka efter en tids konvalescens. Thomas återinträde tillsamman med Stefan i laget ger den extra styrka som behövs även framöver.

 

Top