Sveriges minsta loppis?

I söndags så åkte vi lite på måfå mot Strömsnäsbruk för att sedan ta av mot Hinneryd. Vid den gamla macken finns det en annorlunda och billig loppis. Söker man antikviteter eller annat av lite högre värde behöver man inte gå in men det är en annorlunda upplevelse att besöka den. Öppet sju dagar i veckan!

Sedan fortsatte vi, troligen, mot Extorp. Knepig och för det mesta spikrak väg genom de småländska skogarna. Helt plötsligt dök det upp en loppisskylt, mitt på 'bonnalandet'! Jag bromsade in och backade en bit för att sen svänga in till vänster. När man är på sådana här utflykter vet man aldrig om det är en bra loppis eller en skrotloppis. Denna var ingetdera, detta var en miniloppis! Jag tror nog att bilderna talar för sig själva, priset kunde man inte klaga på för det bestämde man själv. För oss blev det gratis för vi hittade inget intressant på den minut det tog att kolla in sortimentet.

Vi avslutade senare vår lilla utflykt med att svänga in på Bolmens fiskrökeri i Hamneda där vi inhandlade en hel varmrökt lax, lite romsås samt en fryst rådjursstek. Klart bättre spenderade timmar än att vara hemma och städa eller något annat "nyttigt".

Top