Terminsslut

Skriv ut

VITTSJÖ. Tiden rinner iväg även detta lite annorlunda år. Vi närmar oss den sista månaden på de hära året och vi inne på vävstugan i Vittsjö avslutar vår termin för i år nu på torsdag, första veckan i december.

Några alster som vi vävt till varpflätans slut. På denna bild så visas det att vi verkligen har försökt att ta till vara på den sista halvmetern. O vilken tur att heminredningens media mode visar på smala och avlånga fin kuddar i färgkombinationer och mönster parti som kan tilltala vem som helst. Dessa är gjorda på frihand och väverskan har lekt med färg palettens många nyanser.

Vi är ju några som använder samma vävstolar men vi har ju olika tycke och smak både till mönster men också färg och till vad som kan passa hemma hos var och en. Här har vävts både gardiner, kuddar med paljetter, vackra smala stycke som kan passa till fin skjorta/blus. Underbara färgnyanser och många olika inslag också till mönsterkombinationer. Endast den egna fantasi sätter gränserna.Titta och njuta för visst är mönstren ljuvliga och färgerna likaså.

Men idag när det är näst sista gången så får vi plocka fram lite adventspynt och hänga upp i fönstren för att julskylta lite. Vi tar vara på vår fina annonsplats den växer inte mossa på för vi vill ju gärna berätta att vi finns, här på samma plats som tidigare år. Nu är höstterminen strax slut och vi stänger ner för i år, men vi öppnar åter upp igen efter alla helgerna. En härlig höst har det varit med mycket prat och skratt en helt magisk och skön kväll en gång i veckan i väv vänners lag. Välkomna skall alla ni vara som är intresserade av vävämnet VÄVA vi ses.

O så till sist så önskar vi alla från vävstugan

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR