Vittsjö GIK ger erbjudande till trogna fotbolls-supporters

VITTSJÖ. Klubben skriver på sin hemsida att man är beredd att återbetala alla som köpt olika former av årskort för att se hemmamatcher under 2020. Tyvärr kom pandemin, inledningsvis innebar detta helt tomma läktare för att sedan övergå till max 50 personer. Att Pandemin slagit hårt mot klubbens ekonomi är lätt att förstå. Vad verkar är det just nu många som väljer ”alternativ 1”, med andra ord att inte begära någon återbetalning.

Så här skriver klubben på sin hemsida; 

Information till er som hade årskort 2020! 

I våras fick vi besked att det äntligen var okej att spela matcher igen. I coronans spår, med anledning av risk för smittspridning av Covid -19, kunde vi bara ta in max 50 personer på läktaren per match. Det var med sorg i hjärtat vi tog emot det beskedet då inramningen och stämningen på Vittsjö IP är en stor del i vår framgångssaga. Men med tanke på den pandemi som faktiskt fortfarande härjar i världen var det viktigt för oss att följa FHM:s och Svenska Fotbollsförbundets regler, rekommendationer och riktlinjer.

Detta innebar att ni som köpt era årskort och sittplats/stjärnkort inte kunnat utnyttja dessa till fullo under säsongen. Vi förstår att ni nu undrar hur det blir med dessa. Nedan följer lite information till er som köpt årskort eller sittplats/stjärnkort.

Publiklösa matcher slår hårt mot vår ekonomi och uteblivna intäkter från matcherna gräver djupa hål i vår plånbok. I dessa tuffa tider kommer vi att välkomna allt stöd vi kan få från våra trogna supportrar. Därför har vi ett par olika förslag till dig som stjärnårskort/ årskortsinnehavare. Vi behöver ha svaret senast den 31/12 2020 .

Alternativ 1 – Du begär inte någon återbetalning utan skänker pengarna för de uteblivna matcherna till klubben och väljer på så sätt att stödja klubben och laget i ditt hjärta.

Alternativ 2 – Efter avslutad säsong räknar vi av hur många hemmamatcher som spelades utan publik och du kan då få den summan återbetald mot uppvisande av ditt årskort. T ex om 4 hemmamatcher spelades utan publik är du berättigad till fyra elftedelar av det du betalat för ditt kort.

Alternativ 3 – Du väljer att inte begära någon återbetalning men när du köper ditt årskort för säsongen 2021 får du samma antal fribiljetter som antalet publikfria hemmamatcher under 2020 (mot uppvisande av ditt årskort för 2020).

Vi vill samtidigt rikta ett stort tack, från djupet av våra hjärtan, till er alla som på något sätt har stöttat oss hittills men likt pandemin så är inte heller våra ekonomiska utmaningar på något sätt över ännu utan denna pärs kommer vi att få leva med under en lång tid framöver. Vi förstår att coronapandemin har slagit olika mot oss alla i samhället idag och har full förståelse om ni vill ha ersättning för uteblivna matcher men vi vore väldigt tacksamma om ni ville stödja och hjälpa oss på detta sätt.

Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela vilket av alternativen som passar er bäst. Ni som redan mailat behöver inte maila igen, om ni inte ändrat er dvs.

Ni är alla guld värda!!

 

Top