Sista styrelsemötet

Skriv ut

VITTSJÖ. När andra ljuset tänds är snart lucia här, den texten känner nog de flesta till. Många av kökets kockar börjar ha lite bråttom nu? Visst det är inte lika mycket som man tillverkar hemma idag som det var förr, det mesta kan köpas färdigt på varuhusen, klart att serveras. Bra eller inte får var och en själv bestämma.


Årets sista styrelsemöte för PRO Vittsjö har ägt rum.

Lite kortare möte förstås inte mycket som händer men några punkter blev det. Budgeten kan ju bara bli bättre och ett beslut som togs var att styrelsen skall hjälpa till att försöka sälja lotter, Vår kassör har ett antal lotter så kom och köp, vi andra i styrelsen hjälper också till att sälja lotter.

Andra punkter handlade det om: omval, årsmöte, Skåne nytt, men också lite personligt som uppvaktning vid jämnt årtal från 80 och 90. Vi välkomnar nya medlemmar som förhoppningsvis ansluter sig på det nya året 2021.

Styrelsen för Vittsjö PRO vill tacka alla pensionärer som har hjälpt till på de olika månadssammankomsterna, cirklar och arrangemang som har kunnat genomföras på detta lite annorlunda år 2020. Vill också passa på att tala om vi fortsätter att hålla stängt tills vidare, vi återkommer längre fram på det nya året.

Styrelsen vill önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år! Tack för i år och så förhoppningsvis ses och hörs vi nästa år 2021.