Har gått här förr men jag märkte då...

VITTSJÖ. Ett grått Vittsjö men en liten daglig promenad skadar ju inte, med eller utan stavar då jag försöker variera min promenad. Vädret kan man ju inte göra något åt så det gäller att ta på regnhatten så man kan glana var man sätter fötterna. Väl så viktigt. Visst snöade det vackert häromdagen men som vanligt stannade det inte kvar så länge.

Påbörjade min promenad o va sjutton, här lyser det rött och vackert visst ser jag vad det är när jag kommer närmre. Härliga tomtemor som har förgyllt vår stig på en liten del på Skåneleden, visst e det mysigt? Lite julpynt ute på vår lilla runda väl använd av byfolket men också av fotvandrare på sommaren.

Fortsätter min promenad och det duggregnar lite men det gör inget, är ju klädd för det hära vädret, och visst är det skönt med lite paus från julbaket. Jag hinner med det efter min lilla skogsrunda. Här hänger det flera av de röda juldekorationerna, småler lite för mig själv där jag går, men visst är det härligt när någon gör något annorlunda för att lyfta fram de positiva tonerna i vår just nu annorlunda vardag, mysigt.

Det var verkligen ett tag sen jag gick här, har snart avverkat den största delen på denna friskvårdstimme och med stavarna i högsta hugg. Kommer jag fram till där jag vet att en bänk är placerad. Precis lagom för en kort vila, men ojdå här står en gran på rot så grön, grann och klädd med många julkulor. Olika former och alla är vackert röda.och några är det glitter på. Tänk va mysigt och så lite som behövs för att förgylla denna gråa tid.

Tack till tomtemor för ett trevligt inslag på vår lilla promenadslinga. Fortsätter mitt nynnande på" jag har gått här förr men jag märkte då inget särskilt med de stenar som jag trampa på"... God Jul.

Top