Vittsjö GIK hämtar talang från Halmstad

Skriv ut

VITTSJÖ. Inför säsongen 2021 knyter vi till oss en talangfull spelare från Halmstad BK.

Moa Karlsson är en offensiv spelare som har tränat med oss ett tag och vi har sett hennes potential under träningarna. Vi känner att Moa nu är redo att ta nästa steg i sin utveckling varpå vi har bestämt oss för att skriva kontrakt med henne inför nästa år. Tack vare goda relationer med Fredrik Andersson, huvudtränare Halmstads BK, kommer vi att samarbeta med HBK för att ge Moa möjlighet till maximal speltid. Framförallt fram till sommaren då hon slutför sin utbildning.

18-åriga Moa har HGH som moderklubb och har även representerat Astrio, också det är Halmstadbaserad klubb. Hon är en ansvarsfull, stark, teknisk och driven spelare som har erfarenhet av landslagsspel i både F16 och F18. Vi ser fram emot att följa Moa i hennes utveckling i föreningen.

Moa själv kommenterar flytten såhär: –Det ska bli jättekul att tillhöra Vittsjö GIK Hässleholm nästa säsong. Det är en välkomnande miljö med många duktiga spelare och ledare. En väldigt bra miljö för mig att utvecklas i och ta steg framåt. Det blir en spännande utmaning och ser verkligen fram emot 2021.