21-åriga Ebba Hed förlänger

VITTSJÖ. Även nästa säsong kommer Vittsjösupportrarna få glädjas åt att se Ebba Hed i laget. Ebba, som trots sin unga ålder redan hunnit spela fem säsonger i Vittsjö har nu skrivit på för en sjätte.

Karriären startade i IF Centern och via IS Halmia gick sedan fotbollsresan vidare 2016 till Skåne och Vittsjö GIK Hässleholm. Ebba har även synts flitigt i ungdomslandslagen där hon gjort många bra insatser de senaste åren. 2018 tog hon steget upp i U23-landslaget där det sedan dess blivit 11 matcher för Ebba. Efter den framgångsrika säsongen i fjol blev hon nominerad till ”Årets genombrott” på fotbollsgalan. 

Ebba är en teknisk spelare som vågar hålla i bollen. Hon har kanske damallsvenskans mest känsliga vänsterfot som är otroligt viktig för oss vid inlägg och fasta situationer.

Det är positivt att vi kan behålla unga spelare som Ebba som fortfarande är under utveckling. Det ger en trygghet och kontinuitet i laget att vi kan behålla spelare som varit här ett tag. Att vi sedan kryddar med lite spännande nyförvärv som kan spetsa till vår trupp ännu mer ger en härlig känsla inför nästa säsong.

 

Top