Du kan få dina matvaror hem till dörren

VITTSJÖ. Utbildning som företagare börjar redan i skolan. Detta provar elever på i gymnasiet Ekbacksskolan i Osby. En av dessa är Linn Hallquist från Vittsjö som tillsammans med klasskamrater i Osby och Älmhult ansvarar för detta. De som vill utnyttja denna utomordentliga service att få varorna hemkörda till dörren kan maila in beställning på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller ringa 072 388 20 81. Glöm inte ange namn och adress!

Linn Hallquist på väg med beställda varor.

Detta generösa erbjudande är en prövotid inför eget företag. I dessa tider med virus som fladdrar omkring är det verkligen lovvärt initiativ. När varorna kommer betalar du på bankgiro, kontant på vederbörligt avstånd, eller skicka pengarna på svisch. Du betalar 60 kronor för plock av dina varor och få dem hemkörda till dörren! Alla varor handlas på ICA nära i Vittsjö och då varorna kommer får du kvitto på inköpta varor och din betalning. Kan det bli bättre?

Endast ett par trappsteg till så är varorna inne!

Mailadressen är helt lagenligt registrerat som företag. Varuleverantörerna ser gärna att fler ansluter sig för leverans hem till dörren. Personal finns för leveranserna och vid behov kan mer personal rekvireras. Som regel sker leveranserna på tisdagar fram till maj månad. Vid behov kan leverans ske på annan dag.
Du som inte vill handla dina varor och trängas bland andra människor har detta enastående erbjudande. Tag vara på tillfället!

 

Top