Spännande nyförvärv på ingång!

VITTSJÖ. 2012 spelade Fernanda da Silva sin första av 160 matcher för elitettanlaget Assi IF. Hela 103 mål kom från hennes fötter innan hon 2018 lämnade för Damallsvenskan och Piteå IF.

Efter ett ganska spänt första år i Damallsvenskan gjorde hon verkligen avtryck i Piteås matcher under säsongen 2020 med bl a sex mål. I Vittsjö lärde vi känna henne när hon i 55:e minuten förtjänstfullt krånglar sig förbi Vittsjöförsvaret och gör matchens enda mål i Piteås bortaseger på Vittsjö IP den 19:e juli.

Låt oss presentera vårt senaste nyförvärv, Fernanda da Silva, 27 år från Brasilien. En tekniskt skicklig och offensiv mittfältare som älskar att dribbla och att skjuta. En spännande kombination.

Fernanda da Silva: - Jag söker alltid efter nya utmaningar och det är därför jag bestämde mig för att spela i Vittsjö. Jag vet att det är ett väldigt bra lag med väldigt bra spelare och jag är spänd på att se vart detta leder. Jag tror att denna säsongen kommer att vara väldigt bra för oss och jag kan inte vänta på att få spela och att få träffa alla.

 

Top