Meti Biltvätt Bjärnum

Skriv ut

BJÄRNUM. För ca tre månader sedan startade Muhamet Bajrami biltvätten i Bjärnum. Företaget Meti Biltvätt Bjärnum är inrymt i St1 Mackens lokaler på Södra vägen i Bjärnum.

Meti Biltvätt har sin tvätthall på St1 macken Södra vägen


Här på vänstersidan har Meti Biltvätt sin hall.


Affärsidén är; bra arbete till ett bra pris. En utvändig tvätt kostar från 100 kr och uppåt. Utvändig och invändig från 300 kr och uppåt. Det måste i dagens läge betraktas som ett mycket rimligt pris. Eftersom fotograf Jan fick sin bil tvättad, kan det också konstateras att det blev ett väl utfört arbete.


Första momentet är ju en ordentlig avspolning.


Trots att Muhamet endast varit i Sverige knappt åtta månader har han redan lärt sig en hel del svenska. Annars fungerar engelska alldeles utmärkt att kommunicera på.



Avspolningen genomförs med en otroligt bra högtryckstvätt


Med en positiv livssyn och vilja att jobba hårt hoppas han att allt fler skall upptäcka den service som erbjuds. Med allt från en enkel yttre tvätt till tvätt ut-och invändigt och polering, kan företaget erbjuda det mesta som behövs inom bilvård.

Efter avspolning så går man på med ett lager utav rengöringsschampo


Även fälgarna får en genomgång med bästa schampo och för hand


Efter schamponeringen så blir det åter en avspolning med bra tryck.

När bilen är avspolad så tar torkningen med skinn över


Sista momentet som läggs på är Däckglans av bästa kvalitet och utan silikon.



Nu när allt salt och annat som samlats på våra bilar är det gott att veta att det finns hjälp att få på nära håll. Det är lämpligt att boka tid, speciellt om det är större jobb som skall göras. Ring 070–452 52 50 för att boka.

Vi önskar Muhamet lycka till och hoppas att alla i Bjärnum med omnejd skall ta vara på den service som finns. Med det hoppas vi att Bjärnumsborna skall ha de renaste bilarna i Skåne.