Äntligen är man igång igen

Skriv ut

EMMALJUNGA. Men vad man har väntat/längtat visst är det lite annorlunda nu, gruppen får ju inte vara mer än åtta personer med det klarar vi. En härlig känsla infinner sig fast visst sjutton gnäller kroppen lite och det är ju inte så konstigt efter så långt uppehåll. Har nästan blivit en soffpotatis.

Lite information om plats och olika tider och som ni ser här kan ju något av dessa tider kanske passa er. En motionsform som är lämplig för samtliga åldrar, ingen dyr utrustning behövs heller, endast bekväma kläder. Nytt för denna termin är ju att "yogan" finns mitt i byn Emmaljunga plats folkets hus. Stora härliga ljusa lokaler och lagom avstånd till er som bor i byn, så passa på.

Nära och bra och som ni ser så finns det både mobilt men också en hemsida att tillgå och om intresse finns att prova på så anmäl er. En provgång för halva priset och det finns plats kvar.

En gemytlig känsla efter avklarat pass och som lever kvar under dagen, var och en gör efter sin förmåga. Ingen press eller stress här inte bara lugn och harmoni. Yoga instruktören har lång erfarenhet och är bra på kroppens anatomi.

Egle är hennes namn, en tjej som ger oss deltagare en fantastisk inlevelse att vi kan mer än vad vi själva tror. Under alla de terminer som jag själv har yogat har jag förstått att man måste tänja lite på var gränserna går. För vi kan ju det, endast vår egen kreativitet och våra egna förutfattade meningar som sätter osynliga stängslen.

Efter dagens pass avslutas med lite förfriskning som smakar friskt och en härlig bra känsla infinner sig smygande. Idag har kroppen väckts till rörelse/ liv igen med stilla bakgrundsmusik och med Egles röst som ger oss instruerade vad nästa nästa yoga rörelse blir.

Jag hoppas att flera vågar pröva på denna mjuka rörelse/stretcha motion. Tack för denna gång vi ses nästa onsdag, plats folkets hus i Emmaljunga.