Styrelsemöte PRO Vittsjö

VITTSJÖ. Vi har kommit in en bit i månaden april med allt vad det innebär, ömsom med solen som tittar fram ibland bakom molnen men vindarna blåser så isande kallt och rätt som det är så haglar det och snön vräker ner. Så visst är det redigt april väder.

Men snart så kommer våren, den är efterlängtad som alltid och vi människor vi väntar på att det det skall bli som vanligt igen. Inga restriktioner, ingen covid bara att få komma igång med det som vi brukar att göra.

Även om det inte syns utåt så är det säkert många föreningar som arbetar bakom kulisserna och bara väntar på att få komma igång igen. Precis som PRO i Vittsjö, vi har haft ett styrelsemöte i april där det dryftades om framtiden. Om framtiden vet vi ju inte så mycket men det är inte fel att planera, lyfta fram frågor, funderingar osv. Frågor som gäller budget, medlemsantal, start och dess innehåll. Vi i styrelsen hoppas att alla ni pensionärer håller ut och att ni är rädda om varandra och under tiden så får flera sin vaccination, förhoppningsvis så blir allt klart till sommaren.

Vi i styrelsen arbetar lite på vad som komma skall, om/ med start till hösten, årsmöte, medlemmar, studiecirklar, gymnastik och förstås de vanliga månadsmöten. Men också för att hålla budgeten på plus, inte alltid lätt men vi jobbar på det. Pro vetarna håller stängt tills vidare men de återkommer så snart restriktionerna har släppts och naturligtvis vi i vår föreningen gör detsamma. Så vi håller oss på mattan ett tag till och vi i styrelsen önskar er alla pensionärer en skön vår så återkommer vi när vi vet mera. Under tiden så får ni krama nåt mjukt och låta tankarna flyga.

 

Top