Sjöstugan öppnar, -nu är det vår…

VITTSJÖ. Helt enligt traditionen öppnar Sjöstugan sin verksamhet idag under Valborg.

Valborgsmässoafton öppnas dörrarna klockan 14 för att sedan under dagen vara öppna fram till klockan 19. Därefter kan man sju dagar i veckan under maj månad besöka oss mellan klockan 12 -18. Tiderna för juni och senare kommer att läggas ut på vår Facebooksida. Naturligtvis har vi öppet hela sommaren, fram till augusti månads utgång. Sedan får vi se hur septembervädret blir, kanske fortsätter vi en bit in i första höstmånaden, berättar Cecilia Sundgren.

Även i år är det Cecilia Sundgren som är arrendator. Hon berättar att det faktiskt är sjunde året som hon driver verksamheten på Sjöstugan. Det är lika kul varje år, men mycket jobb innan allt är på plats.
Vi har även i år fått anpassa oss till rådande pandemi. Eftersom vi har en ganska spridd servering så tror jag inte det kommer att bli några problem i år hellre. Vi har anpassat våra bordplaceringar ännu mer nu. ”Flaskhalsen” vid ingången har vi funderat en del över. Därför har vi ännu tydligare avståndsmarkeringar i golvet och även ändrat lite inne i butiken, allt för att beställningarna skall fungera smidigt, fortsätter Cecilia.

Som du ser har vi även startat med att måla om huset. Tyvärr kom kylan så vi hann inte bli helt klara, men delen under tak är helt klar.

Naturligtvis kommer vi att fortsätta servera våra populära soppor, grillade smörgåsar, räksmörgåsar, våfflor och den eftertraktade Cesar-salladen.

Vår meny finns på Facebook som är enkel att nå via vår logga på www.vittsjobjarnum.nu.

Nytt för i år är att vi nu även kan ta emot betalning via swish, avslutar Cecilia Sundgren.

 

Top