Sabrina D’Angelo förlänger med Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Vittsjö GIK Hässleholm har tillsammans med målvakten Sabrina D’Angelo kommit överens om att förlänga kontraktet över nästa säsong.

Kanadensiska Sabrina som i och med detta kommer att göra sin fjärde säsong i vittsjötröjan har länge setts som en av OBOS Damallsvenskans absolut bästa målvakter och vi är otroligt glada att hon väljer att fortsätta sin karriär här hos oss. Sabrina tillför mycket till laget, inte bara lugnet i spelet som kommer av att ha en stabil och otroligt säker målvakt utan även privat och utanför planen är hon en tillgång med sin positiva attityd och träningsvilja.

Sabrina själv säger det är väldigt spännande att fortsätta i Vittsjö ännu en säsong. – Klubben är så mycket mer än bara fotboll för mig. Det är känslan av en familj från supportrarna till kemin i laget som gör detta. Jag tror att vi som klubb kan åstadkomma stora saker och jag vill hjälpa Vittsjö att bli ett topplag i allsvenskan.

Magnus Sångberg är en nöjd sportchef när han berättar att kontraktet med Sabrina är klart inför 2022. – Sabrina är en av de, om inte den bästa målvakten i hela Damallsvenskan så naturligtvis är det väldigt glädjande att redan nu kunna gör klart med Sabs till nästa säsong. Det är en viktig del av lagbygget som är klart redan nu.

 

Top