Välbesökt vid 300-klubbens möte

VITTSJÖ. På torsdagskvällen kunde Vittsjö GIK:s 300-klubb för första gången på ett och ett halvt år ha ett fysiskt möte för medlemmarna. Visst var det många som längtat efter detta tillfälle och visst var det många som kom.

Cirka 60 medlemmar fanns på plats för att följa det allsvenska damlaget under ett träningspass. 300-klubben är idag en ”klubb” som passerat 300 medlemmar. Säkert imponerades åskådarna av det mycket höga tempo som fanns på planen. Det visades även prov på stor bollskicklighet i detta höga tempo. Under det nästan två timmar långa träningspasset bjöds medlemmarna även på grillad korv samt kaffe med kaka. Naturligtvis pratades det fotboll överallt bland supportrarna. Det är lätt att imponeras över all den kunskap dessa inbitna supporter besitter.

Efter träningspasset kom lagets båda tränare Robert Bergström och Thomas Mårtensson för att berätta om laget och hur träningarna läggs upp. Även målvakten Sabrina D´ Angelo och mittfältaren Tove Almqvist fanns framför åskådarna.
Robert berättade hur man i förberedelserna analyserar videofilmer för att söka motståndarens styrkor och svagheter. Detta för att på bästa sätt anpassa sitt eget spel för en förhoppningsvis kommande seger.

Både Tove och Sabrina berättade bland annat att de trivs mycket bra i laget och även med den fantastiska stämningen inte minst alla fansen är med och skapar.

Kvällen fortsatte med att publiken fick ställa frågor. Flera intressanta frågor och synpunkter togs upp och några av dessa tog säkert tränarparet åt sig som positiv respons.

De 300 medlemmarna bidrar genom sitt medlemskap med 90 000:- till laget. klubben välkomnar fler medlemmar.

Top