Sjöstugan öppnar, -nu är våren äntligen här…

VITTSJÖ. Helt enligt traditionen öppnar Sjöstugan sin verksamhet idag under Valborg.

Cecilia Sundgren och Sebastian Sundgren driver för 8:e året Sjöstugan

På Valborgsmässoafton öppnas dörrarna klockan 12 för att sedan under dagen vara öppna fram till klockan 18. 

Därefter kan man under maj månad besöka oss mellan klockan 12 -18 under onsdagar till och med söndag. Med tanke på det höga elpriset är det svårt att ha våffeljärnen igång för mycket, så här får vi får anpassa oss efter väder och antal besökare. Tiderna för juni och senare kommer att läggas ut på vår Facebooksida. Naturligtvis har vi öppet hela sommaren, fram till augusti månads utgång. Sedan får vi se hur septembervädret blir, kanske fortsätter vi en bit in i första höstmånaden, berättar Cecilia Sundgren.

säkert är det många som ser fram mot trevligt besök på Sjöstugan

För åttonde året i rad är det Cecilia Sundgren som är arrendator. Det är lika kul varje år, men mycket jobb innan allt är på plats.
Nu har vi förhoppningsvis pandemi- åren bakom oss. Men eftersom vi har en ganska spridd servering så var det inte några problem även då pandemin var som värst, fortsätter Cecilia.

Naturligtvis kommer vi att fortsätta servera våra populära soppor, grillade smörgåsar, räksmörgåsar, våfflor och den eftertraktade Cesar-salladen. Vår meny finns på Facebook som är enkel att nå via vår logga på www.vittsjobjarnum.nu avslutar Cecilia Sundgren.

 

Top