Skriv ut

Etapp 6 fredagen den 12/5. Bröllopet.

Detta var dagen som var upphovet till resan till USA, dagen då de båda skall gifta sig. Bröllopet var bokat till klockan 15 på ”Chapel of the Flowers” i Las Vegas. Eftersom hela arrangemanget var förbokat med vigsel, foto och film fick jag inte ta några egna foton vid detta tillfälle.

En ”Limousine” som hämtar ett tidigare brudpar utanför capellet.

Efter den något försenade vigselakten och massor av foton, åkte vi tillbaks till vårt boende. Hämtade den packade hotellväskan som de nygifta skulle ha med sig till den bokade bröllopssviten på hotell ”Venetian”.

”Monorailen” Ett tågsätt som går på en tvåspårig banräls byggd på pelare. 

Därefter åkte vi alla ”Monorailen” till hotellet, (jag missade att sätta en klisterdekal med orden ”just married” på sonens rygg, vilket var tanken att han skulle gått med genom stan). Efter incheckning tog vi hissen upp till 36 våningen (den högsta). En magnifik svit med 3 stora rum, stort badrum med bubbelpool, extra toalett med dusch. Vacker utsikt.

Bild från incheckningen på hotell ”Venetian” i Las Vegas.

Utsikt från hotellfönstret på 36 våningen.

En 4-rätters middag beställdes upp till rummet. Efter knappt en timme kom två servitörer upp med den beställda middagen i två vagnar, dukade upp, samt önskade oss alla sex en god middag. De skulle komma tillbaka och duka av när vi var klara.

De båda kyparna dukar upp maten

Jag äter av den goda maten.

Efter att vi ätit klart, strax innan vi skulle åka tillbaks med barnen, var det tid för de båda att tillsammans dela bröllopstårtan, samt mata varandra med en bit, innan vi också smakade den.

De nygifta smakar på bröllopstårtan.

Eftersom det var en bra bit till ”Monorailern” följde de båda nygifta oss dit, sa ”God Natt” till barnen och oss. Därefter hade de ett par dagar för sig själva att fira bröllopet, vi tog hand om barnen.
Några fler bilder från de vackra gångarna under hotellen.

Bild från gångarna under hotellen. (Venedig)

Vacker staty i en av gångarna.

Ännu en bild från en av gångarna.

Fortsättning följer: