Vittsjö tog åter 3 poäng i Göteborg!

GÖTEBORG. Vittsjö vinner åter match i Göteborg, denna gång mot Jitex som besegras med 1-2.

Dagen hjältinna Emma Sjödahl som gör det avgörande målet

Redan från start märks det att detta kommer att bli en tuff match mellan två jämnstarka lag. Båda lagen är inställda på att ge allt. I nionde minuten antecknades först Emma Sjödahl som målgörare, detta rättades senare till att det var Sofie Andersson som var sist på bollen. Detta innebär hennes åttonde mål i årets allsvenska. Efter knappt 18 in i matchen kvitterar dock Jitex genom Christina Julien. I 28:e minuten är Emmas Sjödahl framme efter samarbete med Sandra Adolfsson och Vittsjö tar ledningen med 1-2. Detta kom också att bli slutresultat.

Andra halvlek inleder med fortsatt tufft match. Detta innebär bland annat fyra frisparkar i tät följd för Vittsjö. En kvart in i andra halvlek är det Jitex som har ett visst spelövertag och tillresta Vittsjö- supporters känner naturligtvis oro. Hemmalaget svarar för många skott men hade ”siktet” lite illa inställt. Endast 6 bollar av 15 gick mot mål. Motsvarande statistik för Vittsjö är 7 varav 5 mot mål. Av dessa fem gick två in i mål. Det är det sista, bollar i mål som räknas. Återigen har Thomas Mårtensson anledning att vara nöjd, naturligtvis över dagens vinst men också över Vittsjö stabila försvarsspel. Grattis Vittsjö till nu 21 poäng av 27 möjliga i damallsvenskan.