Vittsjö förlorade mot skickligt Tyresö

HÄSSLEHOLM. Vittsjö förlorade matchen mot Tyresö med 0-2. Matchen inleddes de första 10 minuterna ganska jämnt.

Caroline Seger och Sandra Adolfsson

Redan efter 11 minuter var dock Caroline Seger påpassligt framme i ett för stunden ganska oorganiserat Vittsjöförsvar och gjorde Tyresös första mål. Från detta mål flyttade Tyresö upp sina positioner högt i plan. Detta medförde att Vittsjö hade väldigt svårt att komma in i riktigt farliga situationer.

Sofie Andersson var nära att göra mål

Att Stockholmslaget därtill har ett starkt och skickligt försvar gjorde det väldigt svårt för Vittsjö att få till sina avslut. När sedan Christen Press redan tre minuter senare, i 14 minuten, nickar in  2-0 till gästerna, trodde man att målsiffrorna skulle springa iväg ordentligt.

Marta bevakades effektivt

Vittsjö tog tag i matchen och spelade därefter ett stabilt och bra försvarsspel vilket innebar att matchen  slutade 0-2.

Efter matchen menade Thomas Mårtensson att men bjudit på alldeles för mycket. Jag är även besviken på att vi i stort sett inte vinner en enda andraboll. Detta gör att de kan trycka ner oss, tillägger Simon Sjöfors. Samtidigt har säkert alla i laget i minne hur bra man spelade mot Sunnanå.

Summan för de 1421 åskådarna, blev att man bjöds på en ganska tråkig fotbollsmatch.

Nu ser vi fram mot nästa hemmamatch, derbyt mot Kristianstad. Vi hoppas samtidigt att  Vittsjö Idrottspark blivit godkänd för spel inför denna match.