Oavgjort i en match som Vittsjö spelmässigt vann

VITTSJÖ. Det blev en spännande fotbollsmatch mot Piteå på söndagen. En match som borde slutat med vinst för Vittsjö, men där Piteå i slutsekunderna utjämnade till 2-2.

Fletcher gör 1- 0

Det var två lag som båda under de senaste matcherna haft det väldigt motigt. Vittsjö som tyvärr drabbats av flera skador förde under framför allt andra halvlek matchen. Med lite tur hade det kunnat vara betydligt fler mål för hemmalaget. Just nu verkar laget inte ha marginalerna på sin sida.

Vittsjö tog ledningen efter 19 minuter genom Kendall Fletcher. Sju minuter senare utjämnade Piteå genom Pedersen.

Jane Ross gör 2- 1

En kvart in i andra halvlek tog hemmalaget åter ledningen genom Jane Ross. Alla trodde att det äntligen skulle bli en hemmavinst och därmed tre poäng men då sju sekunder återstod av tilläggstid kom det förargliga kvitteringsmålet.