Vittsjö spräckte Mallbackens hemmavinster

Mallbacken. Vittsjö spräckte på Nationaldagen Mallbackens fina svit av hemmasegrar, inga förluster hemma på två och ett halvt år, genom att vinna med 1-3.

Sandra Adolfsson var åter med i Vittsjölaget efter sin långdragna skada. Detta firade hon genom att redan i sjätte minuten göra 1-0 till Vittsjö. Sandra visade genom målet vägen för hela laget. Mandy van den Berg utökade också Vittsjös ledning till 2-0 i 34 minuten. Hemmalaget reducerade 4 minuter senare genom Mimmi Larsson. Spelmässigt var Vittsjö det bättre laget och både Sofie, Jane och Ketlen för att nämna några, hade flera skott mot mål. I 67 minuten fastställde Kendall Fletcher på en passning av Mandy van den Berg Vittsjövinsten till 1-3.