Skurup chanslösa mot Vittsjö.

SKURUP. Svenska Cupen fortsätter och det gör även Vittsjö, som besegrade serieledande div2 klubben Skurup med hela 0-11. Hemmalaget fick inte en chans, de lyckades dock hålla nollan i nästan 9 minuter och vissa förhoppningar fanns bland de 602 i publiken. Det var Sofie Andersson som svarade för Vittsjös första mål. Sedan fortsatte målskörden. Då lagen gick till pausvila hade Vittsjö en trygg ledning med 0-4. I andra halvlek var det säkert Vittsjös höga tempo samt hemmalagets kondition som avgjorde. Då domaren blåste av matchen fanns slutresultatet 0-11 på tavlan. Jane Ross hade då gjort fyra mål, Sofie Andersson, Louise Andersson, Johanna Andersson, Kirsty Yallop, Sandra Adolfsson, Mandy van den Berg och Emma Sjödahl hade samtliga gjort mål.
Segern var bra för Vittsjös självförtroende inför kommande matcher i allsvenskan sade Thomas Mårtensson efter matchen.