Vittsjö mycket nära poäng mot Tyresö

TYRESÖ. På tisdagskvällen var det dags för Vittsjö att i den 17 omgången möta Tyresö borta. En match som säkert många räknat med att Tyresö ganska enkelt skulle ta hem. Så blev nu inte alls. Det blev i stället en match som kom att bli mycket jämn mellan två mycket bra lag.

I den 28 minuten var det inte oväntat Jane Ross som på passning av Mandy van den Berg kunde ge Vittsjö ledningen med 0-1. Tre minuter senare var dock Caroline Graham Hansen framme och kvitterade till 1-1. Detta var också ställningen då lagen gick till pausvila.

Matchbilden från den första halvleken kom att fortsätta även i den andra. I den 56 minuten kunde dock Christen Press på passning av Kirsten van de Ven göra 2-1 till hemmalaget.
Vittsjö fortsatte sitt fina spel och var genom såväl Kendall Fletcher, Vlora Bajraktaraj, Jane Ross mycket nära att kvittera. Tyvärr kom inte den efterlängtade kvitteringen utan matchen slutade 2-1 till Tyresö. Trots förlusten, en storartad insats av Vittsjölaget vilket säkert ger ”extra råg i ryggen” och bådar gott inför kommande viktiga matcher.